Lindfors Hemträdgårdsförening.se © 2022

Trädgårdsresa för 2023 är under planeringstadiet till Trädgårdsmässan 30/3-2/4 2023.

2024 fyller vår fina förening 80! Det finns lite planer på att göra en resa till Västergötland igen.
     Ni som varit med tidigare vet att vi har en kunnig och rolig västgöte som guide och vi stävar
    efter att få en bra kombination av både trädgård och kultur.
     Det är ett bra tag kvar men den som väntar på något gott…..

Trädgårdsresa för 2022 Planerad till Niklasdamm Pelargonmuseum, cafe och handelsträdgård.
     PGA Covid inga planerade längre resor, följer de restrektioner som finns när planerad aktivitet blir av.

Trädgårdsresa för 2021 var vi till Niklasdamm. PGA Covid inga planerade längre resor. Egen bil gäller

Trädgårdsresa för 2020 var vi till Niklasdamm. PGA Covid inga planerade längre resor. Egen bil gäller